Ajankohtaista

Henkilöstön lomat ja muut poissaolot sekä muut asiakaspalveluun vaikuttavat tiedot:

  • Puulan seutuopiston toimistot ovat avoinna ma-to klo 9-15 (perjantaisin vain ennalta sovittaessa). 
  • Toimistosihteeri Paula Liikanen vuosilomalla 20.-27.3.2017 (puhelut siirtyvät opistosihteerille)
  • Rehtori on tavoitettavissa kiireellisissä asioissa (mm. opettajien sairauspoissaolotilanteissa) puhelimitse myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Lukuvuonna 2016-2017 rehtori on Joutsassa maanantaisin ja keskiviikkoisin, Kangasniemellä tiistaisin ja torstaisin (muutokset ovat mahdollisia).

Opintosetelit

Opetushallituksen Puulan seutuopiston lukuvuodelle 2016-2017 myöntämä opintosetelityyppinen avustus on loppuunkäytetty 24.8.2016. Opintoseteleitä ei ole enää jäljellä.

Kipinä-etu

Puulan seutuopistolautakunta päätti kokouksessaan 8.9.2016 (§ 43) ottaa käyttöön ns. Kipinä-edun, joka tarkoittaa joutsalaisille, toivakkalaisille ja kangasniemeläisille toimeentuloasiakkaille mahdollisuutta osallistua maksutta niille Puulan seutuopiston kursseille, joissa on vapaita oppilaspaikkoja. Maksuttomuus ei koske taiteen perusopetusta (musiikkikoulu ja taidekoulu), eikä Kipinä-etu kata mahdollisia materiaalimaksuja.

Kipinä-edulla kurssille voi ilmoittautua ainoastaan toimistossa, josta voi tiedustella vapaita kurssipaikkoja. Edun saa esittämällä voimassa olevan toimeentulotukipäätöksen tai sen yhteydessä annetun Kipinä-setelin.

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma

Puulan seutuopiston yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma on laadittu ja hyväksytty. Suunnitelma löytyy täältä